Hvorfor bør du velge oss?

  • Vi  er spesialisert innenfor topp kvalitets eiendommer spesifikt eneboliger, hvor tilbys livsstilsendring ved spesielle og unike løsninger nøye tilpasset ens smak og behag.  Hvorfor? Fordi ingen er som deg, din DNA er unik akkurat som enhver av oss er spesiell og unik på sin egen måte, og dette skal reflekteres gjennom ditt hjem og komfort.
  • Produkter tilpasset og relatert til ditt hjem.
  • Litteratur om ditt hjem og din nye livsstil.

Noe mer du lurer på?

Bare til å spørre!

TA KONTAKT I DAG!

 

Den som trår varsomt trår langt, sies det. Det store bildet er bygget opp av små steg, en ting av gangen. Konsekvensen av dette er ikke noe annet enn SUKSESS!

Bare på boligtegninger som en person med over 13 års erfaring har jeg opparbeidet meg og lært hvilke aspekter som er viktige i arbeidsmarkedet. Jeg forstår veldig godt betydningen av å alltid være i forkant. Jobbe fra “a til å”, ta ansvar og alltid se etter en bedre måte å jobbe på. Være ute etter gode løsninger, samtidig være effektiv og strukturert, kvalitet og det store helhetsutrykket er avgjørende for et langvarig oppnåelse og minimum tilfredstillende resultat.

Med min erfaring generelt innenfor arbeidsmarkedet har jeg dannet meg betydning av å hele tiden være «våken», markedsføring, snakke med kunder, selge produkter, følge opp kunder, svare på henvendelser, være løsningorientert, lytte til kunder, prioritere riktig, være tålmodig i vanskelige situasjoner, jobbe lenge, holde hodet kaldt når det er travelt osv. Ledende tegneprogramer som AutoCad, ArchiCAD, DDS, Inventor, Sketchup m.fl. er en av de jeg har brukt mest. Samt andre systemer og programmer, som involverer Lumion og V-Ray til visualisering, Photoshop til etterproduksjon og f.eks. PowerPoint til presentering av prosjekter.

Asim